Over Jasmijn

“Omring jezelf het hele jaar met positieve energie.”

Jasmijn

Het mooiste uit jezelf halen, dat is waar Skincare by Jasmijn voor staat. Een professionele schoonheidssalon met een uitgebreid assortiment aan gezichtsbehandelingen.

In de afgelopen 12 jaar heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd in huidverbetering en werk daarom ook met verschillende soorten moderne apparatuur om dit te bereiken. Mijn doel is altijd om resultaatgericht te werken en om jouw huidconditie te verbeteren. Het belangrijkste is namelijk dat jij je mooiste huid krijgt en daardoor je mooiste zelf voelt. Jij bent uniek en in mijn behandeling sta jij dan ook centraal! Persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit behandelingen en producten, en een eerlijk en goed advies is wat je van mij kan verwachten.

Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de hoogwaardige producten van Medex. Deze producten zijn plantaardig en hypo-allergeen en daarbij vrij van siliconen, parabenen en dierproeven. Medex produceert de meest resultaatgerichte producten die tegelijkertijd ook een heerlijke luxe bieden. De producten zijn zo samengesteld dat ze voor ieder huidtype geschikt zijn, zelfs de meest gevoelige huiden kunnen geholpen worden.

 (De beste manier om huidveroudering en/of rimpelvorming zolang mogelijk uit te stellen is om al op jonge leeftijd te beginnen met de juiste huidverzorging en je hierbij te laten adviseren door een professional. Dit geldt ook voor huidproblemen. Goed advies en de juiste informatie is van groot belang! Ik adviseer je graag persoonlijk over je huid en over wat Medex voor jouw huid kan betekenen.)

       Jasmijn Ponsen, eigenaresse en gediplomeerd allround huidspecialist

© Copyright - Skincarebyjasmijn.nl